Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!

0

În perioada 18-27 aprilie Ambasada britanica organizeaza un concurs pe bloguri, intitulat “Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!”

Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!

Evenimentul anului se apropie! O lume întreagă va fi martoră la nunta Prinţului William cu Kate Middleton, pe 29 aprilie. Poţi sărbători şi tu la București, în cadrul unui eveniment special, alături de Ambasadorul britanic şi invitaţii săi.

Tot ce trebuie să faci este să povestești pe blogul personal care au fost elementele inedite ale nunţii tale, de care îți vei aduce aminte o viață întreagă. Poveștile vor fi promovate pe pagina de Facebook a Ambasadei britanice, http://www.facebook.com/BritishEmbassyBucharest, iar prietenii tăi vor putea să le voteze. Cea mai populară dintre înscrieri va fi premiată cu un cadou exclusivist – cuplul câștigător va participa la petrecerea organizată de Ambasada britanică cu această ocazie.

Înscrie în concurs povestea nunții tale, în perioada 18-27 aprilie, și trimite linkul pe adresa pressbrit@ines.ro, împreună cu detaliile tale de contact. Nu uita să menționezi în subsolul blogului următoarea referire la concurs: Această poveste face parte din campania organizată de Ambasada britanică la București pentru promovarea Nunții Regale.

Încurajează-ţi prietenii să te voteze!

www.ukinromania.fco.gov.uk : BLOG: Visit our blog at http://blogs.fco.gov.uk/roller/romania/ : FACEBOOK: Like us on Facebook at http://facebook.com/BritishEmbassyBucharest/; TWITTER: Follow us on Twitter @ukinromania

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează