Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!

0

În perioada 18-27 aprilie Ambasada britanica organizeaza un concurs pe bloguri, intitulat “Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!”

Poţi sărbători Nunta Regală alături de Ambasada britanică dacă ne povesteşti cum a fost a ta!

Evenimentul anului se apropie! O lume întreagă va fi martoră la nunta Prinţului William cu Kate Middleton, pe 29 aprilie. Poţi sărbători şi tu la București, în cadrul unui eveniment special, alături de Ambasadorul britanic şi invitaţii săi.

Tot ce trebuie să faci este să povestești pe blogul personal care au fost elementele inedite ale nunţii tale, de care îți vei aduce aminte o viață întreagă. Poveștile vor fi promovate pe pagina de Facebook a Ambasadei britanice, http://www.facebook.com/BritishEmbassyBucharest, iar prietenii tăi vor putea să le voteze. Cea mai populară dintre înscrieri va fi premiată cu un cadou exclusivist – cuplul câștigător va participa la petrecerea organizată de Ambasada britanică cu această ocazie.

Înscrie în concurs povestea nunții tale, în perioada 18-27 aprilie, și trimite linkul pe adresa pressbrit@ines.ro, împreună cu detaliile tale de contact. Nu uita să menționezi în subsolul blogului următoarea referire la concurs: Această poveste face parte din campania organizată de Ambasada britanică la București pentru promovarea Nunții Regale.

Încurajează-ţi prietenii să te voteze!

www.ukinromania.fco.gov.uk : BLOG: Visit our blog at http://blogs.fco.gov.uk/roller/romania/ : FACEBOOK: Like us on Facebook at http://facebook.com/BritishEmbassyBucharest/; TWITTER: Follow us on Twitter @ukinromania

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.