PNRR: Începând din 5 decembrie 2022 vor putea fi accesate fondurile pentru traseele cicloturistice

0

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat marți, 29 noiembrie 2022, faptul că de luni, 5 decembrie 2022, autoritățile publice locale și centrale vor putea accesa fonduri pentru amenajarea a 3.000 km de trasee cicloturistice.

Sursa: aici.

Principalii beneficiari ai acestei investiții sunt unitățile administrativ-teritoriale și autorități ale administrației publice centrale, respectiv structuri deconcentrate ale acestora.

Bugetul total alocat acestei componente este de 247,5 milioane de euro pentru amenajarea a 3.000 km trasee cicloturistice, în vederea creșterii accesibilității zonelor turistice. În acest scop, traseele vor fi amenajate pe digurile de protecție la inundație ale cursurilor de apă, în zonele protejate și pe drumurile publice cu trafic redus, valorificând în mod durabil elementele de patrimoniu și peisaj natural și cultural.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.