Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lideri pentru Justiție 13 (2022): apel la candidaturi deschis

0

Lideri pentru Justiție e despre oameni și valori, despre dorința de a te cunoaște mai bine și a crește, despre prietenie și nevoia de dreptate, despre motivații puternice și curajul de a face schimbări în jur: pe strada ta, în echipa de la birou sau în instituție, în profesie, în sistem sau în societate.

În 2020 și 2021 nu am stat pe loc. În decembrie, 25 dintre membrii LfJ au vorbit în panelurile online ”Oamenii Dreptății”, transmise din Timișoara, București, Chișinău și Iași. Filmul documentar ”Justiție Nevăzută. 5 teme despre justiție și dreptate” (https://tinyurl.com/JNDela0), realizat de jurnaliștii Dela0 a apărut în luna mai, cu 12 dintre absolvenții LfJ povestind despre contextul Covid-19 în justiție, cazuri de abuz sexual, reintegrarea deținuților sau accesul omului de rând la justiție.

Am ținut module de training, atelire și discuții deschise online, atunci când offline nu a fost posibil și ne-am întors în săli atunci când ne-am simțit în siguranță. Ambele grupuri – #LfJ11 și #LfJ12 – au trecut în primăvară prin sesiunile de training din program iar în iulie ne-am revăzut aproape 100 de membri în Întâlnirea Anuală a Comunității, în care ne-am reconectat, am învățat lucruri noi unii de la ceilalți și ne-am uitat spre viitor prin filtrul propriilor inițiative și proiecte.

Comunitatea Lideri pentru Justiție înseamnă astăzi 230 de membri, din cele 12 generații de participanți în program. Până pe 17 octombrie, îi căutăm pe următorii 20 de colegi și prieteni!

Lideri pentru Justiție 13-a (2022) va programa 6 sesiuni de training (cu module pe viziune, misiune și valori, creativitate, feedback, munca în echipă și stiluri de leadership, persuasiune, inteligență emoțională, storytelling, discurs public, luarea deciziilor și managementul schimbării, gestionarea timpului și managementul de proiect), o întâlnire anuală și evenimente interne ale Comunității LfJ, o vizită de studiu în Germania și șansa de a pune umărul în proiecte și inițiative de grup!

Mai multe detalii sunt pe www.kas.de/leadership și pe www.lideripentrujustitie.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.