In Oradea ai internet gratuit in strada!

1

Internet gratuit pe malurile Crişului, în Oradea! Orădenii vor beneficia, timp de cinci ani, de acces gratuit la internet! Se  vor instalala puncte de acces la internet pe malurile Crişului Repede, între Parcul Brătianu şi Podul Densuşianu. Autorităţile locale vor să introducă iluminat public şi să monteze mobilier urban în zonele cu internet gratuit.

Potrivit site-ului administratie.ro vor fi montate echipamentele de Hotspot în locaţiile stabilite: Ştrandul Ioşia, strada Sovata, Sf. Apostol Andrei, Primăriei, Parcul Libertăţii, Parcul Brătianu, Podul Dacia, Calea Averescu.

Sursa: AGERPRES

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.