Forumul Orașelor Verzi lansează primul newsletter dedicat administratorilor publici green cities, primul newsletter despre sustenabilitatea orașelor dedicat administratorilor publici

0

Forumul Orașelor Verzi (FOV) lansează green cities, un newsletter care oferă soluții concrete, realizabile, pentru personalul din administrația publică responsabil de gestionarea orașelor.

green cities este primul newsletter dedicat administratorilor publici care vine în întâmpinarea nevoilor și intereselor acestora în promovarea sustenabilității și gestionarea eficientă a resurselor în mediul urban. Un ghid vital care livrează soluții concrete, informații relevante și inspiraționale, promovează modele de bune practici și  încurajează schimbul de experiențe și idei, cu scopul de a contribui la construirea orașelor verzi și sustenabile.

”Prin intermediul acestui newsletter lunar, dorim să prezentăm soluții concrete, care pot fi realizabile în țara noastră, vrem să arătăm modele de bune practici care au funcționat în alte părți și pe care le putem adopta în orașele noastre, vrem să oferim unelte care să ne ajute să dezvoltăm orașele pe care le gestionăm.

Suntem convinși că acest newsletter va deveni o sursă de inspirație și un instrument de lucru valoros pentru mine și colegii mei, personalul din administrația publică, contribuind la promovarea unui proces decizional mai informat și mai sustenabil în administrarea orașelor noastre”, spune Allen Coliban, primarul Municipiului Brașov.

Printre subiectele abordate în newsletterul green cities se numără planificarea urbană durabilă, mobilitatea verde, gestionarea eficientă a resurselor naturale, energiile regenerabile, inovarea tehnologică și multe altele. Fiecare ediție lunară va aduce în atenție subiecte relevante și soluții practice adaptate nevoilor și provocărilor orașelor noastre.

Abonează-te și tu la newsletterul green cities, aici. – https://green-cities.beehiiv.com/subscribe

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.