București: Lista imobilelor care prezintă grad ridicat de risc în caz de cutremur

0

În contextul cutremurelor din Turcia și Siria am citit articolul publicat de WallStreet.ro Harta clădirilor vulnerabile la cutremur din București – ce zone trebuie să eviți, dacă nu vrei să riști nimic.

Consultați lista imobilelor care prezintă grad ridicat de risc în caz de cutremur publicată de Administrația Muncipială pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS).

Imobilele sunt repartizate în funcție de clasa de risc seismic în care se află, Clasa I fiind indicatorul că imobilul respectiv are cele mai mici șanse să reziste în caz de cutremur.

Consultați și o hartă realizată de Pre-Quake Project, în baza listei publicate de AMCCRS, care este actualizată în mod constant. Puteți da click pentru a consulta harta AICI.

Articol complet aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.