Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Finanțări între 50.000 și 200.000 euro pentru instituțiile de cultură, ONG-uri și societăți

0

A fost lansat apelul dedicat consolidării antreprenoriatului cultural! Finanțări între 50.000 și 200.000 euro pentru instituțiile de cultură, ONG-uri și societăți, anunță fonduri-structurale.ro

Programul RO-CULTURA a anunțat lansarea apelului de proiecte „Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței și a publicului (sesiunea 3)”, prin care se urmărește sprijinirea sectoarelor culturale și creative prin consolidarea antreprenoriatului cultural, dezvoltarea publicului și întărirea cooperării culturale și a schimbului cultural între Statele Donatoare și România.

În cadrul apelului pot aplica:

  • Instituțiile publice de cultură (muzeu, teatru, operă, operetă, filarmonică, bibliotecă, arhivă, centru cultural etc.)
  • Organizațiile neguvernamentale
  • Societăți (comerciale) sau societăți cooperative

Valoarea sprijinului financiar nerambursabil ce poate fi acordat unui proiect este cuprinsă între 50.000 euro și 200.000 euro. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 31 august 2021.

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.