6 posturi noi scoase la concurs @ Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara

0

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara își mărește echipa cu șase posturi scoase la concurs.  Pentru a întregi echipa este nevoie de: expert programe și proiecte, inspector de specialitate coordonare programe de finanțare,  expert design, expert management programare și administrare spații, inspector de specialitate responsabil locație, referent tehnic. Toate cele șase posturi sunt pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă. 

Cei care vor să se alăture echipei, sunt invitați să consulte descrierea, bibliografia și cerințele fiecărui post pe pagina Centrului de Proiecte, la centruldeproiecte.ro/concursuri. Dacă sunt îndeplinite condițiile, dosarele pot fi depuse la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, str. Vasile Alecsandri, nr. 1,SAD 7, et. 1 în intervalul orar 10:00–15:00, până la data de 11 martie 2024  inclusiv. 

Proba scrisă va avea loc în data de 18 martie 2024, începând cu ora 10:00, la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Proba interviului pentru posturile „Inspector de specialitate responsabil locație, grad II” și „Referent tehnic, grad I”, va avea loc în data de 22 martie 2024, începând cu ora 13.30, la Cinema Timiș, Piața Victoriei, nr. 7. Pentru celelalte patru posturi, proba interviului va avea loc în data de 22 martie 2024, începând cu ora 9:30, la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara este o instituție publică aflată în subordinea Consiliului Local Timișoara. Facilitează accesul comunității la resurse și finanțează, din bugetul local al orașului, proiecte în cultură, educație, tineret, implicare civică, sport și mediu care dau viață unui un oraș creativ, dinamic și incluziv. Centrul de Proiecte funcționează ca organism de implementare al Municipiului Timișoara pentru Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.