Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2,5 miliarde euro aprobate pentru Programul Europa Creativa

0

2,5 miliarde euro aprobate pentru Programul Europa Creativă: Cel mai mare buget realizat vreodată pentru sectoarele culturale și creative ale UE

Deputații europeni au aprobat cel mai mare buget realizat vreodată pentru sectoarele culturale și creative ale UE – 2,5 miliarde EUR pentru 2021-2027, se arată într-un comunicat oficial al Parlamentului European, publicat la finalul săptămânii trecute.

Europa Creativă este singurul program UE care sprijină exclusiv sectoarele culturii și audiovizualului. După o perioadă dură pentru artiști și întregul sector din cauza restricțiilor legate de pandemia Covid-19, Parlamentul și Consiliul au convenit asupra unui buget de 2,5 miliarde EUR pentru 2021-2027 în decembrie 2020. Deputații au aprobat acordul în timpul sesiunii plenare din mai 2021.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.