Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1 milion de euro pentru educație jurnalistică!

0

Comisia Europeană a lansat luni, 3 mai 2021, apelul dedicat instituțiilor de învățământ în care se predă jurnalism.

Se caută potențiali beneficiari care vor dezvolta un curriculum și materiale didactice, vor stabili o strategie de implementare, vor crea o rețea de parteneri și vor implementa un curs privind Uniunea Europeană și politica de coeziune pentru studenții în jurnalism, anunță fonduri-structurale.ro

Propunerile pot fi depuse de instituțiile de învățământ care predau jurnalism la nivel de licență sau masterat. Solicitanții trebuie să se afle într-un stat membru al UE și să fie acreditați în conformitate cu legislația.

The Commission seeks potential beneficiaries that will develop a curriculum and teaching materials, set up a deployment strategy, create a network of partners, and implement a course on the European Union and on Cohesion policy for journalism students.

Commissioner for Cohesion and Reforms, Elisa Ferreira commented: “This initiative will allow future journalists to learn about the European Union and get a better understanding of how the EU is supporting the development of their regions and cities. The Commission is keen to encourage training, research and reflection about the Union foundations, current work and its future.”

Proposals can be submitted by educational institutions teaching journalism at undergraduate or graduate level. Applicants must be located in an EU Member State and be accredited under the legislation of that country.

The deadline for application is 24 August 2021.

Further details are available on the website of the Commission.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.