Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Earth Hour” Ora Pamantului se numara si la Arad

0

Primăria Municipiului Arad participă la „Earth Hour” – Ora Pământului, cel mai amplu eveniment mondial dedicat mediului, eveniment menit să conştientizeze populaţia întregii planete asupra efectelor distrugătoare ale consumului excesiv de resurse naturale şi poluării asupra mediului înconjurător.

În România conceptul de „Earth Hour” este adus de WWF (World Wide Found for Nature) iar municipalităţile partenere sunt: Adjud, Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Avrig, Bacau, Baia Mare, Baile Tusnad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buftea, Calafat, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Giurgiu, Horezu, Iasi, Miercurea Ciuc, Mizil, Panciu, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Roman, Rosiorii de Vede, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalău.

Sâmbătă 26 martie 2011, între 20:30 şi 21:30, Aradul se va alătura miilor de oraşe de pe toate continentele care vor stinge luminile timp de 60 de minute pe cele mai emblematice clădiri pentru a marca „Earth Hour” – Ora Pământului. Mai multe amănunte despre Ora Pământului în lume şi în România pe www.earth-hour.ro

Anul acesta logo-ul Orei Pământului a devenit 60+, invitând oamenii nu doar să stingă luminile pentru o oră, ci să se angajeze în acţiuni pentru mediu în fiecare zi.

La Arad Ora Pământului va fi precedat de serie de acţiuni pentru promovarea protecţiei mediului şi implicarea în construirea unui viitor sustenabil, sub titlul „Săptămâna Pământului în Arad” . Pentru organizarea evenimentelor din perioada 20-27 martie 2011 îşi aduc aportul numeroase organizaţii non-guvernamentale, şcoli şi instituţii arădene. Vor avea loc acţivităţi de ecologizare a malului Mureşului, plantări de arbori, competiţii sportive şi activităţi de promovare a mişcării în aer liber.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.